Klart for salg av nye boliger i Petersborgkvartalet på Ensjø! Visning 1.september!

I den kommende uken er det salgsstart av 117 nye leiligheter på Ensjø. Obos legger ut 56 leiligheter for salg i Gladengen Park. Skanska/Ferd legger ut 61 leiligheter i Peterborgkvartalet i Tiedemannsbyen.

Skanska/Ferd har visning på tomten 1.september og de avholder salgsmøte 5.september. Petersborgkvartalet består av til sammen 210 leiligheter i 3 blokker. Salgstrinn 1 som består av oppgang A og B har til sammen 61 leiligheter med et bredt spekter av leiligheter fra effektive 2-roms, praktiske 3- og 4-roms, Senere i de neste byggetrinnene kommer noen 5-roms leiligheter. Mange av leilighetene ligger høyt og luftig med gode utsiktsforhold over Ensjøområdet.

Størrelsene varierer fra cirka 46 til cirka 112 kvm BRA. Prisene starter på 2,5 millioner for en 2 roms i første etasje på 46 kvadratmeter og slutter på 6,5 millioner for en leilighet i 5.etg på 112 kvadratmeter med 2 balkonger og garasje inkludert.

Petersborgkvartalet ligger på området til den gamle tobakksfabrikken på Ensjø. Boligprosjektet ligger ved siden av Hagekvartalet som var det første boligprosjektet i Tiedemannsbyen. Prosjektet ligger høyt og luftig med fin utsikt fra de øverste etasjene. Søndag 1.september vil det være visning med lift, slik at utsikten kan sjekkes.

Petersborgkvartalet blir omgitt av fine grøntarealer, med den gamle direktørboligen til Tiedemanns tobakksfabrikk som nærmeste nabo. Kvartalet grenser også mot det urbane Tiedemannstorget i vest. Vestre parkdrag vil krysse fra Ensjøveien og opp til Tiedemansparken rett foran boligprosjektet. Tiedemannsparken blir Ensjø sin største park!

Mediene skriver om at salget av nye boliger i Oslo har startet å gå litt tregere og at mange synes prisene er blitt for høye på grunn av stigende bygge kostnader. Det blir derfor spennende å se hvordan salget av boliger går i dette prosjektet.

Les mer om prosjektet

Les mer om salgstarten

Les mer om prisene

Les mer om boligsalg på Ensjø

Petersborgkvartalet 1 Petersborgkvartalet 2