Juletre salg på Hasle / Ensjø

Juletrær på hasle 001 Juletrær på hasle 004

Den brune campingvogna til Torstein er satt opp utenfor Hasle senter i Grenseveien. Folk som skal ha juletrær kan puste lettet ut når den kommer på plass, da vet de at det blir juletre i år også. Juletresalget startet i år 7.desember.

Torstein hadde i fjor hjelp fra to danske damer som selger trærne og han var selv vært innom og inspisert at alt var som det skulle være. Torstein har solgt juletrær i 44 år fra Grenseveien på Ensjø. Han startet opp ved det gamle samvirkelaget som lå i Grenseveien 61. Sakte men sikkert har han flyttet bortover til Hasle torg der han har stått de siste 6 årene. I år kommer Torstein nok ikke innom så ofte, men de danske damene er fortsatt på plass og det er campingvogna til Torstein også.

Selv om Torstein ikke personlig er tilstede som juletreselger i år, så skal ikke stamkundene bekymre seg. De to danskene som selger trær har god erfaring med juletrær da de kommer fra en gård i Danmark som har dyrket juletrær for det norske markedet i mange år. Nytte av året er at de også selger dansk furu og juletrepynt i porselen.

Hvis du er av de som ønsker ekte juletre til jul, så er plassen i Grenseveien ved Hasle senter et sted å kjøpe dette!

Juletrær på hasle 013 Juletrær på hasle 021