Ensjøveien stenges for gjennomkjøring i flere dager!

IMG_5242 skanska kran

Det skjer mye på Ensjø om dagen! I byggenæringen så skal man også fikse og ordne med ting. På Ensjø Torg i boligprosjektet til Skanska, så skal man demontere en tårnkran som er ferdig med oppgavene sine. Demonteringen skjer i helga fra lørdag 11,august fram til morgenen på onsdag 15.august.

Mobilkranen som skal heise ned delene, vil bli parkert i den ene kjørebanen i Ensjøveien og dette får selvsagt konsekvenser for trafikken i Ensjøveien. Veien vil derfor bli stengt for gjennomføring helt eller delvis i perioden! På bildet er det den laveste tårnkranen som skal tas ned!

Det skal rigges fra lørdag 11.08. Kl.06:00, demonteringen skjer lørdag og søndag. Ifølge tillatelsen fra kommunen kan veien stenges helt i denne perioden fram til mandag 13/8 kl 0600. Mandag og tirsdag i perioden 0600 til 2000 vil det være manuell dirigering, med kun en kjørebane tilgjengelig. Mandag og tirsdag på kvelden/natten kl.2000 til kl.0600 vil det være stengt. Onsdag morgen vil Ensjøveien igjen være åpen for vanlig trafikk.

Ensjøveien vil være stengt ved Rolf Hofmos gate og ved Gladengveien. Dette betyr at du som bor på Ensjø og skal bruke bil eller for deg som skal kjøre om Ensjø, må velge andre veier når dette arbeidet skjer.

Skanska har på sin egen blogg for Ensjø torg skrevet om arbeidet

 

IMG_5258