Ensjødagen arrangeres 7. september i Gladengveien på Ensjø!

Da er det tid for at Foreningen Ensjøbyen inviterer til Ensjødagen 2019. Det er tredje året på rad arrangementet blir gjennomført. Foreningen Ensjøbyen som består av de store grunneierne på Ensjø, oppfordrer deg til å ta med kjente og kjære og bli med på en dag fylt med morsomme aktiviteter.

Med Selda Ekiz som konferansier blir det lattermild stemning og underholdning for både store og små. Det hele skjer Lørdag 7. september Klokken: 11:00-15:00 Sted: Gladengveien 2, i veien utenfor Rema 1000 og Kiwi

Det blir scene i Gladengveien med DJ, underholdning og andre overraskelser. I tillegg til det som skjer på og rundt scenen, så arrangeres det rebusløp og Ensjøløpet 5K i samarbeid med SATS Kampen. Ensjøbyens samarbeidspartnere står på stand med gode tilbud og spennende aktiviteter og konkurranser hele dagen. Det blir også gratis grillmat så lenge det rekker til alle som kommer.

Det blir som i fjor arrangert olabilløpet Ensjø Grand Prix! Så nå har du muligheten til å Trille olabilen ut av garasjen eller lag en ny og bli med på dagens store olabilløp.

Hvis du bare vil komme innom og kose deg uten å delta på alt som skjer, så der det også lov!

OBS! Til deg som planlegger å kjøre bil på Ensjø denne lørdagen, vær oppmerksom på at Ensjøveien og Gladengveien stenges for gjennomkjøring i tidsrommet 0700 til 1800. Gladengveien stenges ved Stålverksveien. Ensjøveien stenges ved Rolf Hofmos gate og ved Sigurd Hoels vei. Dermed blir det litt omkjøring.

 

Les mer om Ensjødagen på Facebook

Les mer om Ensjøløpet

Les mer om Olabilløpet

Les tidligere sak om Ensjødagen 2019