Ensjødagen 2019 ble avholdt på Ensjø lørdag 7.september

Det var et greit oppmøte av barn og voksne på Ensjø denne lørdagen, selv om regn og litt kjølig vær la en betydelig demper på arrangementet.

Ensjødagen 2019 ble gjennomført med både Ensjøløpet på 5 km, og Olabilløpet Ensjø Grand Prix. Dette ble krydret med stands og utstillinger fra handelsstanden og grunneiere samt utbyggere på Ensjø. Rema 1000 delte ut gratis grillmat. Det var show fra scenen og alle koste seg i regnet.

Selv om dette var ett familie arrangement, så fikk Ensjø Aktuell Informasjon tatt noen bilder av politikere også. Miljøvernminister Ola Elvestuen var innom og snakket med utstillerne, Arbeiderpartiets BU lederkandidat i Bydel Gamle Oslo, Agnes Nærland Viljugrein kikket innom og det gjorde også Steinar Heldal fra SV som i denne perioden har ledet Byutviklingskomiteen i bydelen. Alle politikere som er nysgjerrige på hva som skjer på Ensjø!

Ensjøveien og Gladengveien var stengt for biler i anledningen, Det var god plass til alle og Selda Ekiz fra NRK skapte god stemning blant de unge foran scenen. Været kan man ikke gjøre noe med, men oppsummeringen er kort og god! Alle som møtte opp så ut til å kose seg og hadde det trivelig.

Det er tredje året Ensjødagen arrangeres, og vi får håpe at dette blir en tradisjon og et årlig arrangement i årene som kommer. Ensjødagen var flyttet fra juni til september i år og det kan hende at man bør gå tilbake til å arrangere dette i juni.