Ensjø musikkscene starter med konserter – Amy Westney og Sindri er de første ut!

Amy Westney  Sindri_Ameli

Da starter Ensjø musikkscene opp med konserter som tidligere omtalt. Første konsert er onsdag 29.august og første artist ut er den britiske country artisten Amy Westney fra London.  Hun skal spille 5 konserter i Norge og denne konserten på Ensjø Musikkscene blir den første i Norge. Les mer om artisten ved å klikke på lenke nederst i saken.

I tillegg kommer også den norske artisten Sindri. På nettsiden reverbnation.com skriver man «Sindri har i de senere år vært mest kjent som frontmann i Dog Almighty som han startet sammen med Joff, Kim og Fredrik fra forhenværende SPAN i Januar 2006. Dog Almighty ga ut debutskiva si 29. September 2007 og gikk innpå den norske delen av VG-lista etter en omfattende Norgesturné den samme høsten.

Nå har Sindri valgt å seile sin egen sjø som soloartist. Ved siden av å fronte rockeband, har Sindri gjennom årene skapt sitt eget univers av melankolske, akustiske landskaper blandet med sjamanistisk urkraft og inspirasjon fra et vell av sjangere, selv om hovedinspirasjonen kommer fra Rock/Metall. Dette er bakgrunnen for dype, sjelsettende tekster på norsk og strupesang.

Sindri blir ofte sammenlignet med artister som Jeff Buckley, Tool og Seigmen. På scenen gir han intet mindre enn absolutt alt av seg selv, og treffer folk i alle aldre med sitt ærlige, åpne vesen og særegne musikk. En vanlig tilbakemelding fra publikum er at Sindri høres ut som et helt symfoniorkester, til tross for at det bare er han og en kassegitar på scenen. Pga. den unike spillemåten finner man derfor ofte Sindri spille splitturneér/konserter med bråkete rockeband, og allikevel klare og sparke like mye rompe som dem.»

Ensjø musikkscene ønsker å bli et sted der du kommer for å høre allslags type musikk og vil fra nå og utover høsten booke inn forskjellige artister som skal spille der. Dette er et nytt sted så det vil helt sikkert måtte prøve og feile litt, men ønsket om å gi deg en god konsert opplevelse er tilstede. Lokalet er rigget for ca. 100 mennesker med bord men kan ta ca. 200 om bordene fjernes.

Ensjø musikkscene er åpen for å bli kontaktet av lokale artister/band og grupper som ønsker å prøve musikken sin for publikum. De har PA, så man trenger kun instrumentene sine. Lyst til å prøve? Stikk innom på Ensjø Musikkscene og sjekk ut opplegget! Kanskje det er du som står på scenen neste gang

 

Les mer om Amy Westney

Sjekk ut Amy Westny sin hjemmeside

Sjekk ut Sindri sin musikk

Les tidligere sak om at Ensjø Musikkscene åpnet

Bildene av artistene  i saken er hentet på Artistenes sine sider

IMG_5413 ems 13 (2)

IMG_5425 IMG_5417