Nytt serveringssted åpner på Ensjø – Ensjø Musikkscene åpner dørene fredag 20 juli.

ems 1 ems 13 (2)

Etter mye fram og tilbake med ombygning, eierskifter og søknader er det endelig blitt klart for at Ensjø Musikkscene kan åpne dørene! Åpningen blir fredag 20. juli. Ensjø Musikscene ligger rett ved T-bane inngangen, i Rolf Hofmos gate 20 under Ensjø Bingo og Peppes Pizza.

Tidligere holdt Ensjø Kro til i lokalene og for de som kjente og brukte Ensjø Kro, så vil man ikke kjenne seg igjen for lokalet er helt ombygd og det er blitt større og har mer plass. Nå satses det på et konsept med Live musikk fra scenen i den ene enden av lokalet, men dette starter først opp i september.

Det blir også matservering på Ensjø musikkscene og menyen vil bestå av småretter som tapas og middelhavsmat. Eksempler her er Kylling, grilltallerken, Meza osv. Matserveringen starter opp mandag 23 juli.

Åpningstiden blir normalt fra kl. 10-01. Ensjø Musikkscene har alle rettigheter så det blir et godt utvalg. Prisen på Øl halvliter fra Ringnes blir kr 68.- og så øker det oppover avhengig av type. Stedet vil også ha uteservering!

Når Ensjø Aktuell Informasjon var innom på ettermiddagen torsdag, så var det siste rengjøringsrunde i lokalene og man holdt på med klargjøring av lokalene til åpningen fredag.

Nå kan man endelig begrave Ensjø Kro og ønske Ensjø Musikkscene velkommen til nabolaget. Første gangen navnet Ensjø Musikkscene dukket opp var i 2015 og Ensjø Aktuell informasjon skrev om prosjektet. Nå har det blitt en realitet og som alltid sier jeg at man må benytte lokale steder som dukker opp, hvis ikke kan de forsvinne igjen.

Sjekk ut andre spisesteder på Ensjø området

Les sak om ØL priser på Ensjø

Les tidligere sak om dette 

Ensjø kro skiftet navn 

 

ems 12 ems 6

ems 11 ems 5

ems 4 ems 2