Boligprosjektet på Ensjø solgte 29 boliger første uken av salget

Ensjø aktuell informasjon skrev i mai om at det skulle være salgsstart i boligprosjektet Malerhaugveien 25 i starten på juni. Nå er det klart hvor mange boliger som ble solgt den første uken. Til sammen er 29 av 65 leiligheter i første salgsstrinn solgt. Dette tilsvarer ca 45 % av leilighetene.

Malerhaugveien 25 kommer totalt til å bestå av 230 leiligheter fra 37 kvm til 126 kvm, fordelt på 2 bygg på inntil 6 etasjer. Det planlegges å legge ut 4 salgstrinn og dette er fordelt på 2 byggetrinn. 100 garasjeplasser er tilgjengelig. Det blir også mye sykkelparkering og eget «mekke» verksted/rom for sykkel fiksing. Boligene organiseres som sameie.

Det er veldig mange 2 roms leiligheter som er solgt i første runde. Til sammen er det solgt 20 stk toroms, 7 stk treroms og 2 stk fireroms leiligheter. Det blir spennende å se hvordan salget går fremover, det er vanlig at man selger mange boliger ved salgsstarter og så går tempoet i salgene nedover.

Det er nok noen spekulanter og noen investorer som har kjøpt i prosjektet når det gjelder 2 roms leiligheter, men det er greit å merke seg at den ene av toppleilighetene til over 10 millioner er blant de solgte.

Hvis salget fortsetter i denne takten, vil nok neste salgstrinn legges ut i august/september.

 

Les tidligere sak om dette prosjektet.

Les melding fra utbygger om solgte leiligheter