Bella Notte Pizza åpner på Ensjø 4.november

Bella Notte er et nytt take away spisested på Ensjø som ligger i Gladengveien 15. De overtar lokalene til Gladengen Pizza og Grill som har lagt ned virksomheten. De har holdt til i lokalene siden 2012, men nå var det slutt. Lokalene og leiekontrakten er overdratt til nye drivere som starter opp et sted som skal servere italiensk mat fra hele Italia.

Bella Notte har allerede etablert facebook side og reklamerer for sin Pizza med denne teksten. «Bella Notte er en italiensk pizzeria på Ensjø i Oslo. Vårt konsept tilbyr deg italienske smaker og god mat i forskjellige varianter men vi kan særlig skryte av vår gode pizza. Hos Bella Notte kan du nyte italiensk mat fra hele Italia. Vi bruker ferske råvarer og all pizzadeig lages fra bunn for at du som kunde skal få den beste smaken.»

Hvis navnet Bella Notte lyder kjent, så kan inspirasjonen være hentet fra sangen med samme navn. På Wikipedia kan man lese «Bella Notte» er en amerikansk sang, skrevet av Sonny Burke og Peggy Lee. Den var med i tegnefilmen Lady og landstrykeren og ble fremført under Lady og Landstrykerens berømte spaghettispisescene.

Ensjø aktuell informasjon erfarer at man åpner dørene 4.november

Pizza konkurransen er allerede stor på Ensjø. Vi har de 3 store kjedene som er Peppes, Dominos og Pizzabakeren samt at underskogen av lokale leverandører er passe stor. De er slike som Pizza og Kina Expressen, Folkets kebab på Hasle og på Valle, Marienfryd Pizza og grill, samt de to spisestedene Safe as milk og Boulangerie M som begge har et godt utvalg av pizza på menyen.

Så Bella Notte inviteres velkommen til et område med stor konkurranse om Pizza kundene.

 

Sjekk facebook siden til Bella Notte

Les tidligere sak om dette spisestedet

Les tidligere sak om Ensjø i sentrum for Pizza krigen