Ensjø har havnet i pizzakrigens sentrum!

Pizza på Ensjø (7) Pizza på Ensjø (5)

Ensjø ligger sentralt når de store kjedene tar opp kampen om pizzakundene. Vi har alle de tre store kjedene plassert strategisk rundt oss. Peppes Pizza har holdt til i Rolf Hofmos gate ved Ensjø T-banestasjon siden 2012. Domino pizza åpnet i september 2017 på Helsfyr, rett ved Fyrstikktorget og Helsfyr T-banestasjon. Siste store kjede kom på plass i januar i år, da Pizzabakeren åpnet utsalg i krysset Gladengveien /Grenseveien på Ensjø.

I tillegg til de store kjedene har vi den mellomstore leverandøren Pizza og Kina Expressen som har holdt til på Helsfyr i en årrekke. Dessuten har vi flere lokale steder som tilbyr take away pizza. Dette er steder som Folkets kebab på Hasle og på Valle, Marienfryd Pizza og grill, Gladengen Pizza og grill samt de to spisestedene Safe as milk og Boulangerie M som begge har et godt utvalg av pizza på menyen . Lenger unna på Vålerenga og Kampen finnes flere steder som selger pizza, så utvalget og mulighetene er store.

I dagens næringsliv lørdag 27.januar kan man lese om pizza kampen og lederne for de store kjedene uttaler at det skal bli kamp om kundene. Når Domino Pizza åpnet utslag på Helsfyr, så var det stor kampanje med mange tilbud på åpningsdagen! Pizzabakeren på Ensjø har valgt å vente litt med tilbudene, men nå kommer tilbudet fra dem, som også er omdelt i postkassene på Ensjø.

På Dominos Pizza sine nettsider kan man lese om tilbud på Double deal kr 199.- og Dele deal store kr 379.- og Dele deal Familie kr 449.-

Hos Peppes pizza er det stor skinke og pepperoni pizza for kr. 168.-

Hos Pizzabakeren kan man i uke 5, mandag 29.januar til Søndag 4 februar kjøpe stor pizza + 1,5 l drikke for kr 159.-

Hvilken pizza man liker og hvor man kjøper den vil variere fra person til person og etter smak og behag. Det er selvsagt vanskeligere å konkurrere på pris om man er liten og lokal eller om man er lokal fra en av de tre store pizzakjedene. Men en ting som er helt sikkert, hvis vi som bor her ikke benytter de tilbudene og stedene som holder til på Ensjø, så vil tilbudet forsvinne.

Tiden er kanskje inne for å ta turen ut for å sjekke pizza tilbudet på Ensjø?

Les oppslag i dagens Næringsliv 27.januar 

Les sak om at Pizzabakeren åpner 9.januar

 

 

Pizza på Ensjø (16) Pizza på Ensjø (1)