Grenseveien 91 på Ensjø/Helsfyr er tilsalgs som boligeiendom!

Grenseveien 91 a

Nettstedet næringseiendom.no skriver at Grenseveien 91 er til salgs. Selgeren av eiendommen er Røwde og  Co, som er landets eldste gummigrossist. Selskapet ble grunnlagt helt tilbake i 1900. Røwde og Co leverer i dag hjulkomponenter til spesialhjul for landbruket, industri og sport/fritid og holder selv til på eiendommen.
I dag benyttes eiendommen (bildet) som lager- og kombinasjonsbygg. Bygget er på ca. 10 100 kvadratmeter med totalt ca. 20 leietakere. Tomtearealet er på 13,5 mål.

Det har pågått arbeid med å transformere eiendommen fra næringseiendom til boligformål. Dette kan du lese om i tidligere saker på Ensjø Aktuell informasjon.

Eieren har åpenbart mer greie på gummi og hjul så de overlater bolig utviklingen av eiendommen til andre. Jeg regner med at boligutviklerne nå står i kø for å kjøpe eiendommen. Kanskje burde Oslo kommune stille seg i denne køen for å sikre seg en flott eiendom til en fremtidig barneskole på Ensjø. For OPS grunnlaget om ny barneskole på Ensjø, som skulle kommet ut i sommer har ingen sett noe til enda.

Les mer på NE.no

Les tidligere sak på Ensjø aktuell informasjon

 Les annonsen

 

Én kommentar

Kommmentarfeltet er stengt.