Tv-aksjonen blir en sosial happening på Ensjø 24. oktober – Du kan bli med å gjøre en forskjell!!

  

Hvert tredje sekund blir en jente giftet bort et sted i verden. Med årets TV-aksjon skal Plan International nå ut til tre millioner mennesker for å få slutt på barneekteskap i de landene der problemet er størst: Bangladesh, Nepal, Malawi, Mali og Niger.   Plan skal jobbe for at jenter får bli på skolen, at barn, unge og eldre får opplæring i jenters rettigheter og i likestilling og at lovverket skal beskytte barn fra å bli giftet bort. Barn skal få være barn, ikke brud.

I år går TV-aksjonen av stabelen søndag 24. oktober, og Ensjøkomiteen er godt i gang med å planlegge årets aksjon. Basen har tidligere vært på Ensjøtunet, men i år samarbeider komiteen med Nabolagshuset Petersborg om å skape en større happening på aksjonsdagen. Nabolagshuset har en perfekt plassering i hjertet av Ensjø, og lokalene er luftige og fine. Dessuten er det både ansatte og frivillige på huset som gjerne blir med på skape større blest rundt aksjonen.

På aksjonsdagen vil derfor være aktiviteter, servering og marked utenfor Nabolagshuset, og lokale ungdommer og voksne stiller frivillig for å skape gode nabolagsvibes! Hvis du har lyst til å bidra med noe, enten som medhjelper på aksjonsdagen eller delta som bøssebærer er du hjertelig velkommen! På Ensjø gjennomføres bøssevandringen mellom kl. 16 og kl. 18 på aksjonsdagen.

Du kan registrere deg som bøssebærer på www.blimed.no, eller ta kontakt med Karoline Ormåsen (bilde oppe til venstre) på e-post karolineormaasen@gmail.com hvis du vil bidra på annet vis.

Bli med på årets viktigste søndagstur!