Tradisjonen fortsetter og Påskeegg treet på Ensjø pyntes 2.april

Påskeegg treet 027k Påskeegg treet 004k

Det er vår. Lysere dager, mildere stemning, blidere fugler. På tide å starte forberedelsene til Tiedemannsbyens vakre påsketradisjon. Du lurer kanskje hva dette er? Påskeegg tre hva er det? Jo det er sameiet Hagekvartalet i Tiedemannsbyen på Ensjø som har gjort det til en årlig tradisjon og pynte et tre som står ved turvei D2, med malte påskeegg hver påske.

For de som har vært med tidligere: Det endres ikke på noe, tradisjon er tradisjon.

For de som er nye: Velkommen! Søndag 2. april klokken 1500 kan små og store ta med seg ferdigmalte påskeegg og bli med på pynting av Påsketreet. Påsketreet er et lite tre som ligger like ved Hagekvartalet, et steinkast fra sandkassen. Her stortrives treet i mylderet av pinnsvin, drager og glade barn. Hvis du trenger nærmere veibeskrivelse er det bare å lytte til erfarne naboer.

Etter at treet er pyntet rusler vi bort på bålplassen ved lekeplassen på Marienfryd. Bålet er ferdig tent, ta gjerne med deg grillmat. Om noen har overskudd til å lage en kake eller noen boller, så blir stemningen i vårsolen enda bedre!

Dette er et flott lokalt tiltak der alle som vil, spesielt småbarnsforeldre som sammen med barna sine noen dager før dette arr, maler påskeegg og tar de med og henger opp på dette treet. Etter på gjør man noe sosialt som å grille pølser.

Profesjonelt tipps: Vannfarger regner bort. Akryl sitter mye bedre.

Alle som vil kan ta turen innom ta med malte egg og noen pølser eller litt kake som kan spisse ute.

Søndag 2.april kl 1500

Så da er det bare å sette av søndag 2.april og ett par kvelder (hjemme) frem til søndagen for å male og klargjøre påskeegg!

Se facebook siden til påskeegg tre pynting

 

Påskeegg treet 008k  Påskeegg treet 033k

Påskeegg treet 040k Påskeegg treet 042k