Stort pizza utvalg på Ensjø! Priser fra kr.99.- til kr.294.-

Pizza er noe de fleste spiser og har en formening om. I løpet av noen år så har muligheten for å kjøpe pizza på Ensjø blitt ganske stor. Vel vi glemmer nå at det er mulig å kjøpe en Grandiosa på Kiwi eller Rema 1000. Her skal det snakkes om å kjøpe ferdig lagd pizza. Jeg regner med at smaken og preferansene er forskjellige og at de fleste har en oppfatning av hva man liker og ikke liker på Pizza.

Det som er spesielt med Ensjø og Pizza er at det for noen år siden var få muligheter for å kjøpe pizza på Ensjø, man måtte et lite stykke unna. Joda man kunne ringe og bestille hjemkjørt, men det tok litt tid. I dag har vi fått flere Pizza utsalgsteder på Ensjø, så for de fleste er man nå innen rekkevidde av et Pizza sted på noen minutter. Så det er raskere å hente selv, enn å få det utkjørt!

Så fra å nesten ikke ha noen pizza steder, så er det nå blitt ganske mange på Ensjø. Det har gått fra 2 til 5 steder på kort tid. Stedene er:

Pizza Driver i Grenseveien har vært der veldig lenge og er en av de eldste stedene i området. De har take away og utkjøring, men ingen sitteplasser

Pizza og Kina Expressen på Helsfyr har holdt på i 17 år og ble startet opp under navnet Piccolo
Pizza. De har take away og utkjøring, men ingen sitteplasser

Peppes pizza ved Ensjø T-bane er ganske nye på Ensjø, de holdt tidligere til på Brynseng T-banestasjon, men flyttet til Ensjø 19.desember 2012. De har take away og utkjøring, men ingen sitteplasser utover muligheten for å sitte ned å vente på at pizzaen blir ferdig

Ensjø Pizza og Grill i Gladengveien er også nye. De åpnet 19.april! De har take away, men ingen utkjøring . De har noen sitteplasser.

Pizzanini i Gladengveien er det siste tilskuddet på pizza fronten på Ensjø. De åpnet 20. juni. De har take away, men ingen utkjøring. De har 50 sitteplasser og har fullt restaurant tilbud.

Jeg har sjekket alle stedene og notert billigste pizza av typen stor og den dyreste pizzaen. Jeg har sjekket hvor mange pizza typer de har av stor Pizza. De fleste stedene har også medium pizza og andre varianter i forskjellig størrelse og utføring, men for å få en så lik vurdering så har jeg valgt ut kriteriet stor pizza som er ca. 40 cm i diameter. I denne undersøkelsen så har ikke smak eller utsende blitt vurdert.

Ensjø Pizza og Grill har 16 typer pizza. Den billigste koster kr 99.- og dyreste kr. 188.-

Pizza driver har 15 typer pizza. Den billigste koster kr 115.- og dyreste kr. 199.-

Peppes Pizza har 16 typer pizza. Den billigste koster kr 170.- og dyreste kr. 294.-

Pizzanini har 26 typer pizza. Den billigste koster kr 185.- og dyreste kr. 265.-

Pizza og Kina Expressen har 31 typer pizza. Den billigste koster kr 198.- og dyreste kr. 242.-

Så er du på jakt etter den billigste pizza en så er det Ensjø Pizza og grill som gjelder, men vil du sitte ned å spise pizzaen og ta en brus/øl, så er det bare Pizzanini som har denne muligheten.

Hvem mener du har best Pizza på Ensjø? Kommentarer kan legges inn under denne saken.

God Pizza!

Les sak om Pizzanini

Les sak om Ensjø Pizza og grill

Les sak om Peppes Pizza

Les sak om spisesteder på Ensjø