Skyting i krysset Ensjøveien/Rolf Hofmos gate på Ensjø fredag kveld

IMG_5665 IMG_5667

Politiet opplyser at det fredag kveld har vært en skyteepisode mellom to biler i krysset Ensjøveien/Rolf Hofmosgate. En av bilene skal ha stått parkert inne på området mellom Ensjøveien 20 og 22 mens den andre bilen skal ha kommet opp Rolf Hofmos gate. En tredje bil som tilfeldigvis passerte krysset skal ha blitt truffet av skuddet. Situasjonen skal ha skjedd i tidsrommet 2015 til 2020 og politiet fikk beskjed rett etter dette. Det er ingen som har blitt skadet i skytingen. Politiet la ut kl 2050 melding på Twitter om hendelsen.

Ensjø aktuell informasjon erfarer at politiet har sikret seg overvåkningsvideo fra Ensjø Bingo og fra Ensjøveien 18. Det finnes også vitner til episoden. Til media opplyser politiet at det kan virke som om at dette er et oppgjør i et gjengmiljø med unge mørkhudete menn. Jeg tenker vel at det ikke er tilfeldig at dette skjer i området rundt Ensjø bingo. Det er ikke utenkelig at dette kan knyttes opp til saken om kontroll av narkotika salg i dette området.

Det er imidlertid ganske kritisk at tilfeldige og uskyldige blir rammet av slike hendelser og at man nok må sette inn noen kraftige tiltak i dette området for å få slutt på denne situasjonen, som ser ut til å eskalere. Det som ser ut til å være en felles nevner i alle tingene som skjer på dette området, er Ensjø Bingo.

Ensjøveien var stengt fra 2030 til rett over kl. 2200, men politiet har fortsatt et område mellom Ensjøveien 20 og 22 avstengt. Ønsker du mer informasjon om dette så må du følge med i nasjonale medier som var godt representert i området.

PS! Hvis du i tidsrommet 1945 til 2015 har gjort observasjoner, tatt bilder eller tatt video som viser personer eller biler i området. Så kan det være at politiet ønsker å kikke på bildene eller høre din informasjon.

 

IMG_5660 IMG_5657