Skøytesesongen åpner på Valle Hovin 1. november – i nabolaget til Ensjø

IMG_6250 IMG_6233

Denne helgen var alt på plass og det er gjort klart for en flere måneder lang sesong med kunstis på Valle Hovin stadion. Alle som liker å gå på skøyter kan derfor glede seg til 1.november.  Selv om fotballsesongen ikke er ferdig og Vålerenga møter Sarpsborg til hjemmekamp på søndag, så er det vegg i vegg med stadion mulig å gå på skøyter.

Offisielt åpner skøytesesongen torsdag 1.november på Valle Hovin. Men allerede denne helgen var det skøyte entusiaster som var innom banen og testet ut isen. Det var også folk som sjekket utstyret for tidtaking og lyd slik at alt skal være perfekt til torsdag.  Når Ensjø Aktuell Informasjon var innom søndag formiddag så traff jeg flere ivrige skøyteløpere fra Aktiv Skøyte klubb (ASK) som skulle teste ut isen for sesongen 2018/2019.

Til deg som ikke er like aktiv men som mangler noen ideer til litt tidsfordriv med barna eller ønsker du å finne tilbake den gamle skøyte formen, så er Valle Hovin åpen for alle helt fram til våren. (unntatt om været blir så varmt at isen smelter). Aktiv skøyteklubb (ASK) driver skøyteskole for de som trenger litt opplæring. Banen på Valle Hovin er åpen alle dager, men for detaljerte åpningstider sjekk hjemmesiden.

Det har blitt flotte nye garderober og nytt oppholdsrom/varmestue som ligger inne i kjelleren i Vålerenga stadion. Du må finne inngang 4B og ta trappa eller heisen ned, så er man på rett sted. Har du ikke skøyter så har man skøyteutleie.

Banen åpner offisielt torsdag 1.november!

Lenke til informasjon om skøyteskolen

Les mer på ASK sin hjemmeside

Les mer på ASK sin facebookside

Les på Valle Hovin sin hjemmeside

Sjekk og lik facebook siden til Valle Hovin

 

 

IMG_6243 IMG_6235

IMG_6190 IMG_6225

IMG_6247 IMG_6233