Selger te til hele Norge fra kjøkkenbordet på Ensjø

Dette er en spennende gründerhistorie om to te-entusiaster. Det hele startet vinteren 2021 da de to gründerne, Oda og Justina, var i ferd med å gå tom for te og startet å undersøke hvilke muligheter som fantes for å få tilsendt te rett hjem. Nå, et halvt år senere, selger de te til hele Norge fra kjøkkenbordet på Ensjø via nettsiden nunu.no.

Te-entusiastene forteller at “etter å ha søkt rundt på internett ble vi litt skuffet over fraværet av gode abonnementsløsninger for økologisk te i Norge. Dette ledet oss til ideen om å få levert te av høy kvalitet rett hjem gjennom en abonnementsløsning”.

100 kopper te senere var ideen gått fra å bare være en tanke til å bli en realitet. Nunu AS ble etablert 31. mars 2021 og produktet “Núnú teboks” ble lansert i august 2021. Denne uka har kundene mottatt sin første teboks og har skryt av produktet på sosiale medier.

Gründerne ser på løsningen som en ypperlig måte å unne deg noe ekstra i hverdagen på eller som en fin gave til en du er glad i. I tillegg til å tilby premium kvalitets te til hele Norge, er de sikre på at vi fremover ikke risikerer å gå tom for te her på Ensjø.

 

Les mer om dette på hjemmesiden til Nunu

Sjekk ut facebook siden til Nunu

Har du instagram så kan du sjekke siden her