MC Oslo flytter fra Ensjø og Malerhaugveien

 

Oslo MC butikken  g69 g61 gp obosm 012

 

Da er det klart at motorsykkelbutikken MC Oslo flytter fra Ensjø. De skriver på hjemmesiden sin at de i løpet av de kommende ukene flytter butikken fra Grenseveien 69 til Strømsveien 344 på Furuset. Fra og med mandag 22 februar vil butikken holde stengt og hvis alt går etter planen vil de være operative igjen mandag 14 mars.

De flytter fra Ensjø fordi Obos i fremtiden (nest år??) skal rive lokalene de i dag holder til i for å bygge boliger på tomta.

Bygningen i Grenseveien 69 ble opprinnelig oppført som produksjonslokale for Christiania dampkjøkken. Det utviklet seg senere til en matvarebedrift med produksjon, catering og serveringsvirksomhet som startet i Grenseveien. I 1970- og 1980-årene drev Christiania Dampkjøkken cateringvirksomhet, særlig ved oljeinstallasjonene i Nordsjøen. Bedriften ble 1988 overtatt av SAS Service Partner og de holder ikke lengre til på Ensjø. I dag er det flere virksomheter som holder til på eiendommen: Totaltek, Kiwi, en motorsykkel forhandler, bruktbilbutikk, pølsemaker og bilpleieanlegg.

I løpet av noen år så er det boliger på denne eiendommen.

 

Les på hjemmesiden til  MC Oslo

Les tidligere sak om Grenseveien 69

Les planforslaget som er sendt til politisk behandling

g69 g61 gp obosm 003