Hasle skoles musikkorps loppemarked 12. og 13. mars – i nabolaget til Ensjø

Hasle skole loppemarked

Er du klar for å gjøre et funn? I helgen 12. og 13.mars er det klart for områdets største og kanskje beste loppemarked. Ryddig og velorganisert! Det er mange som reiser langt for å finne gode saker og det kommer folk fra hele Oslo når man åpner dørene på Hasle skole. Loppemarkedet foregår både utendørs og innendørs og under tak. Loppemarkedet på Hasle Skole er et av de aller største markedene i Oslo med svært mange kvalitets ting!  I følge nettsiden så fyller man på med nye lopper hele tiden under loppemarkedet og har også mange nye varer på søndagen.

Avdelinger:
Auksjon/antikviteter, finere ting, glass & stentøy, kjøkkenutstyr, krims & krams Møbler, bøker (masse bra bøker!) & plater, bilder, leker, elektrisk, Sportsvarer, sko & vesker, tøy, duker & gardiner

Det er en liten Kafeteria på skolen som har pølser og kaker! (det var det i hvertfall i fjor når jeg var innom)

Da gjenstår det bare litt planlegging for å innpasse denne muligheten i helg opplegget for 12. og 13. mars

Har du lopper? Og vil levere?

På hjemmesiden skriver de at de nå dessverre ikke har kapasitet til å påta oss flere henteoppdrag. Men lopper kan leveres direkte på Hasle skole torsdag 10. og fredag 11. mars kl. 18 til 21. Dessuten 1. og 3. mars kl. 18 PRESIS (før vi drar ut på henteoppdrag) Det er til stor hjelp for oss om loppene er godt merket og sortert.

Les mer på Hjemmesiden

Hasle skole loppemarked