Nå kommer endelig bysykkelstativet på Ensjø – Gravearbeidet startet i dag!

Bysykkel stativ Ensjø 006 Bysykkel stativ Ensjø 009

Ensjø aktuell informasjon har tidligere skrevet om bysykkelstativ på Ensjø og senest for nesten ett års siden var jeg tydelig på at ventetiden var over, men det tok altså litt mer tid. NÅ derimot kan jeg kunngjøre at ventetiden endelig er over og det blir plassert et bysykkelstativ på Ensjø T-banestasjon. Den helt nøyaktige plasseringen blir mellom gangveien og parkeringsplassen utenfor Ensjøveien 23 B i krysset Ensjøveien / Rolf Hofmos gate. Det står en hekk der i dag.

Plan og bygningsetaten har tidligere gitt godkjennelse og oppmerkingen for gravearbeidet var gjort. I dag startet gravearbeidet opp, først med å fjerne busker og trær. Så vil arbeidet med å etablere stativet starte i neste uke. Stativet er planlagt satt opp med 24 sykler og det vil bli reklameskilt i tilknytning til stativet.

Ensjø aktuell informasjon har tidligere snakket med Magny Hammersbøen, som kom syklende forbi på en bysykkel, som var tatt ut på Hasle Torg. Hun og sikkert mange Ensjø beboere er glade for at det nå endelig blir bysykkelstativ på Ensjø!

Les tidligere sak om bysykkel

Gladengveien PK Hovinbekken bysykkel 073 Frognerparken og bysykkel 014