Nå kan du kjøpe juletre på Ensjø/Hasle

Den brune campingvogna er satt opp utenfor Hasle senter i Grenseveien. Folk som skal ha juletrær kan puste lettet ut når den kommer på plass, da vet de at det blir juletre i år også. Juletresalget startet i år 9.desember.

Torstein som er mannen bak juletresalget hadde i fjor hjelp fra to danske damer som solgte trærne, i år har han hjelp av 2 danske menn. Torstein har solgt juletrær i 46 år fra Grenseveien på Ensjø. Han startet opp ved det gamle samvirkelaget som lå i Grenseveien 61. Sakte men sikkert har han flyttet bortover til Hasle torg der han har stått de siste 6 årene. I år kommer Torstein ikke innom, men de danske mennene er på plass og det er campingvogna til Torstein også.

Selv om Torstein ikke personlig er tilstede som juletreselger i år, så skal ikke stamkundene bekymre seg. De to danskene som selger trær har god erfaring med juletrær da de kommer fra en gård i Danmark som har dyrket juletrær for det norske markedet i mange år. Hvis du er av de som ønsker ekte juletre til jul, så er plassen i Grenseveien ved Hasle senter et sted å kjøpe dette!

Prisen for juletre i år er kr 375.- per meter for edelgran og 250.- per meter for vanlig gran!