Lille Tøyen løpet 2019 i Tiedemannsparken på Ensjø

  

På søndag skjedde det mye på Ensjø og i nabolaget. Det var åpent hus og kunstner visninger i forbindelse med arrangementet Oslo Open, det var Hasle skoles musikkorps sitt loppemarked i Vallhall og det var Lille Tøyen løpet 2019. Dessverre rakk jeg ikke innom alle arrangementene, men derfor tok jeg turen innom det som inkluderte flest barn og unge.

Det var Lille Tøyen løpet som ble gjennomført i Tiedemannparken. Hvor 270 barn og unge var deltakere i Lille Tøyen løpet i år. 125 i den yngste klassen (Rev) og 100 i klassen (Ulv) og 45 i klassen (Løve). De små løp 800 meter, de mellomste løp 1600 meter og de eldste løp 2500 meter.

Det var nærmere 1000 mennesker i Tiedemannsparken denne søndagen. Det var høystemning og solen skinte.  Det er Lille Tøyen fotball som er arrangøren av Lille Tøyen løpet og det er i år 5 året det gjennomføres. Arrangementet støttes av Rema 1000 på Ensjø og Bydelsutvalget på Grünerløkka.

Det var mange barn og voksne som fikk seg en løpetur denne søndagen og under kan du se video og bilder fra arrangementet.

Se alle bildene i eget Fotoalbum