Korona begrenset Julegrantenning på Ensjø og i nabolaget søndag 29.november

 

Tradisjoner er til for å følges og på Ensjø er det flere steder der det er julegrantenning. Det skjer på første søndag i advent, som i år kommer på søndag 29.november.

Jeg har tidligere år oppfordret folk til å komme sammen og delta på disse markeringene som skjer i regi av borettslag, sameier, vel foreninger, organisasjoner og kirken. I år derimot så preges samfunnet av korona situasjonen og derfor oppfordres folk til holde avstand og ikke stimle sammen.

Julegranene tennes likevel som tradisjonen tilsier, Jeg velger å bruke Malerhaugen Vel sitt varsel om julegrantenning som eksempel.

Kjære alle naboer på Malerhaugen!

Julegrana skal tennes, også i 2020! Vi skal som alltid ha den tradisjonelle julegrana på lekeplassen. I år kan vi dessverre ikke invitere til gløgg, gang rundt treet, sledekjøring med nissen og utdeling av godteposer slik vi pleier.

Vi oppfordrer derfor alle beboere på Malerhaugen til å åpne vinduene eller stå ute i hager og i gatene (med god avstand) og delta i en felles “Deilig er jorden” nøyaktig klokken 17. Vi høres!

Riktig god førjulstid til dere alle!

Malerhaugen Vel

 

Så langt jeg har oversikt på så er det begrensninger ved alle julegrantenningene på Ensjø og i nabolaget på Vålerenga eller Kampen. Du oppfordres herved til å tenke smittevern og ha korona situasjonen i bakhodet, hvis du på søndag har planer om å følge en julegrantenning!

 

Se sak fra Julegrantenningen i 2019

Bildene i saken er fra tidligere års julegrantenninger!