Klubbhuset på Valle Hovin blir revet i løpet av sommeren

Valle Hovin g61 og petersborg 004  Valle Hovin g61 og petersborg 008

Ensjø Aktuell informasjon har tidligere skrevet om at arbeidet med Vålerenga stadion er kommet langt og at man i 2015 tar sikte på å starte byggearbeidet. Før man kan starte og bygge så må man rive ting som står i veien. Klubbhuset som benyttes på Valle Hovin i dag står i veien og skal rives.

Klubbhuset ble bygget i 1966 og er senere på 80 tallet påbygget. Det inneholder garderober, kontorer, møtelokaler og en kafe samt flere garasjer. Om vinteren benyttes dette bygget til skøyteanlegg og på sommeren har det vært konserter der. Denne sommeren skal det være AC/DC konsert der 17. juli. Hvordan denne blir påvirket av byggearbeidet gjenstår å se.

Aktiv skøyteklubb (ASK) som leier bygget i dag har fått oppsigelse av leieavtale og all skøyteaktivitet vil måtte flytte til midlertidige lokaler. Dette blir sikkert en brakkeløsning for en stund. Årets skøytesesong er slutt søndag 8.mars og etter det blir bygget ryddet og senere i mai revet

Det jobbes med å få bygget hall over skøyteanlegget, men det arbeide er ikke kommet så langt at man kan følge Vålerengas stadion planer.

Vi får håpe at noen har vett til å ta vare på skøyteløperen som står på sokkel utenfor klubbhuset.

Les om Vålerenga stadion sine planer.

Valle Hovin g61 og petersborg 003