Juletresalget er i gang på Ensjøområdet

 juletre-pa-ensjo-018 juletre-pa-ensjo-021

Den brune campingvogna til Torstein er satt opp utenfor Hasle senter i Grenseveien. Folk som skal ha juletrær kan puste lettet ut når den kommer på plass, da vet de at det blir juletre i år også.

Torstein har i år hjelp fra to danske damer som selger trærne og han har selv vært innom og inspisert at alt er som det skal være. Torstein har solgt juletrær i 44 år fra Grenseveien på Ensjø. Han startet opp ved det gamle samvirkelaget som lå i Grenseveien 61. Sakte men sikkert har han flyttet bortover til Hasle torg der han har stått de siste 5 årene.

Selv om Torstein ikke personlig er tilstede som juletreselger i år, så skal ikke stamkundene bekymre seg. De to danskene som selger trær har god erfaring med juletrær da de kommer fra en gård i Danmark som har dyrket juletrær for det norske markedet i mange år.

Det er i tillegg til juletresalget utfor Hasle senter også salg av juletrær ved inngangen til Vallhall på Valle Hovin. Her selger Vålerenga trær til alle som vil ha. Her er det faktisk mulig å få treet hjemkjørt om man skulle ha behov for det.

Har du planer om å skaffe deg juletre i år, så er det bare å ta turen innom Vallhall eller Hasle torg i Grenseveien.

juletre-pa-ensjo-013 juletre-pa-ensjo-006

juletre-pa-ensjo-017