Hovinbekken og Tiedemannsparken på Ensjø nærmer seg ferdig!

 

Implania som overtok arbeidet med Hovinbekken og Tiedemannsparken, etter at Oslo vei gikk konkurs, nærmer seg ferdige og skal i november være klare med første del av Ensjø sin største park.

Broen er kommet på plass, gresset er lagt og trær og planter er satt i bakken. Gangveier og tursti er klare og i bruk. Hovinbekken er tatt opp i dagen og viser sitt tydelige spor igjennom parken.

Utviklingen og transformasjonen av Ensjø fra bilby til boligby blir mer og mer synlig. Selvsagt vil det i flere år fortsatt være byggearbeider og Hovinbekken som skal være det blå gjennomgående elementet i parkene og all betongen, vil selvsagt ikke være klar på flere år, men vi kan allerede nå se konturene av noe som et stykke frem i tid kan bli veldig bra.

Første del av Tiedemannsparken er snart klar og vi får håpe at resten av parken også snart kommer på plass. Et ønske som vi som bor på Ensjø kan komme med er at man setter vann på den delen av bekken som er ferdig, slik at inntrykket og opplevelsen allerede nå kan etableres, slik at alle beboere på Ensjø kan se fram mot at alt blir ferdig.

Her kan du se noen bilder fra parken tatt fra både dag og kveld!

Tiedemannsparken 3Tiedemannsparken 016


Tiedemannsparken 012 Tiedemannsparken 006Tiedemannsparken 040 Tiedemannsparken 053

Tiedemannsparken 048

Tiedemannsparken 1