Hovinbekken i Gladengveien på Ensjø er straks ferdig!

Hovinbekken i Gladengveien 026  Hovinbekken i Gladengveien 035

Hovinbekken i Gladengveien på Ensjø er straks ferdig!

Da gjenstår det ikke så mye før man kan slippe på vann i Hovinbekken som går langs Gladengveien på Ensjø. Gjerdene som har stått mellom kanalen og Gladengveien er på det meste av strekningen fjernet. Her skal det nok om ikke så lenge legges på asfalt. Grøntrabatten skal fylles med jord og det skal planets trær. Langs Rema 1000 mangler det et lag med asfalt. Langs Ellipsen borettslag så er det bare små tilpasninger med steinheller. Det betyr at uteserveringen på Safe as Milk har fått bedre plass. Videre oppover skal det et lag med asfalt på gangveien langs bygningene. Selve Hovinbekken er på hele strekningen steinsatt og klargjort for vann.

Det som ikke er helt ferdig er tilkoblingen mellom vannspeilet i Ståverksparken og fossefallet ned til Gladengveien. Lyktestolpene som skal gi lys til Gladengveien mangler og etter at stripa langs kanalen er asfaltert, så skal det merkes sykkelfelt. Etter planen så skal dette være ferdig i midten av mai og det kan gå! Under ser du noen bilder som er tatt lørdag 29.april.

Her kan du lese tidligere saker om Hovinbekken i Gladengveien, klikker du på de tidligere sakene kan du se bilder av arbeidet som er gjort tidligere.

Februar 2017

Oktober 2016 sykkelbaner i Gladengveien

Juli 2016

Stålverksparken åpner mai 2016

April 2016

Hovinbekken i Gladengveien 030 Hovinbekken i Gladengveien 004

Hovinbekken i Gladengveien 007 Hovinbekken i Gladengveien 010

Hovinbekken i Gladengveien 018  Hovinbekken i Gladengveien 002

Hovinbekken i Gladengveien 016