Flybussen får holdeplass ved Ensjø T-banestasjon fra 4. september.

Flybussen FB2 Flybussen FB5

Flybuss tilbudet på Ensjø blir kraftig utvidet. Hvilket flybuss tilbud tenker du? Hvis du ikke viste det, så har flybussen siden januar hatt rute i Grenseveien med stoppesteder på Hasle, Gladengveien, Valle og Fyrstikktorget før Helsfyr. Det er rute FB5 som kjører den veien.

Fra 4. september vil flybuss linje FB2 betjene Ensjø T-bane. Stoppestedene fra sentrum blir Tøyen skole og Ensjø T-bane før Helsfyr.  Nå må det opplyses at dette inntil videre er en midlertidig ordning. Norgesbuss skriver nemlig sitat «Ekebergtunnelen vil være nattestengt pga vedlikehold hver natt utover høsten. I tillegg vil den være helgestengt ved en rekke anledninger. Vi har derfor valgt å legge om ruten via Tøyen inntil videre.» sitat slutt

Så for alle globetrottere som bor på Ensjø (eller i nærområdet) så vil det bli lettere å komme til og fra flyplassen. For alle oss andre som reiser litt mindre så blir det også enklere og kortere å finne et flybuss stopp. Det er åpenbart slutt på å trille kofferten til Helsfyr for å vente på bussen, når man kan finne et stopp nærmere. Brukes dette tilbudet mye så kan det kanskje bli varig.

Prisen for å reise fra Ensjø området er fortsatt kr. 160.- en vei. Begge linjene betjenes med 30 minutters rute. Men har du det travelt så blir det til og fra Helsfyr 15 minutters rute. Som en kuriositet kan det nevnes at det kun er på Flybussen linje FB2 og FB5 du kan opptjene EuroBonus-poeng, om du er opptatt av slike ting.

 

Sjekk sak om de nye holdeplassene på Norgesbuss sine sider

Sjekk ut linjeoversikt på Flybussen sine sider

Sjekk sak på Norgesbuss sine sider om linje FB5

 

Flybuss Scania fra siden