Festdag på Ensjø 17.juni – Venners venners dag og offisiell åpning av Hovinbekken

venners venners dag

 

Foreningen Ensjøbyen planlegger stor fest på Ensjø 17.juni, Da stenges Gladengveien slik at alle aktivitetene kan skje. Dette er et stort samarbeid der det er mange som bidrar med god og positiv puls til Ensjøbyen. Ta med kjente og kjære og bli med på en dag fylt med morsomme aktiviteter. Med Asgeir Borgemoen som konferansier blir det lattermild stemning og underholdning for både store og små.

Dato: 17. juni
Klokken: 11:00-15:00
Sted: Parkeringsplassen i Gladengveien 5 (ved Ford)

Det blir arrangert rebusløp, Ensjøsprinten i samarbeid med Sats/Elixia, DJ og trylleshow og olabilløpet Ensjø Grand Prix! Samarbeidspartnere i Ensjøbyen står på stand med gode tilbud og spennende konkurranser hele dagen. Det blir gratis grillmat til alle som kommer, så lenge lageret rekker.

Det vil i løpet av denne dagen også bli åpning av «den nye» Hovinbekken som renner langs Gladengveien.

Når det gjelder olabilløpet Ensjø Grand Prix kan det være lurt allerede nå å sjekke opp den gamle olabilen eller starte bygging av en ny og bli med på olabilløpet denne dagen. Det blir kåret en vinner av både den mest kreative og tøffeste olabilen. OBS! Regler og informasjon om Olabil opplegget kan leses i lenke nederst i saken

Her vil det være noe for alle i hele familien. Alt i fra besteforeldre til barnebarn!

Så oppsummert kan det nevnes:

  • Scene med DJ, underholdning, lokale artister, premieutdelinger etc.
  • Olabilløp –” Ensjø Grand Prix”. Alle kan delta.
  • Motbakkesprint i Gladengveien og Bertrand Narvesens vei.
  • Rebusløp / orienteringsløp med poster rundt om på Ensjø for hele familien i samarbeid med de lokale bilforhandlerne.
  • Trylleshow med Jon Ensor
  • Diverse servering som hovedsakelig blir gratis for de fremmøtte, så lenge det rekker.

Asgeir Borgemoen «Sjefen over alle sjefer» som konferansier.
Foreningen Ensjøbyen håper at dette skal kunne bli et årlig arrangement, og som over tid vil bidra til å skape et godt og attraktivt lokalmiljø her på Ensjø, og nærområdet ellers.

Så her er hva du må gjøre! Sette av datoen 17.juni. Ta med ungene på Clas Ohlson for å kjøpe hjul til den kommende Olabilen, Legge seg i hard trening for å bli «Ensjømester» i motbakke sprint. Starte å forberede familien med spørrebøker og Google slik at dere kan vinne rebusløpet. Eller bare ta turen innom Gladengveien og la seg underholde av alle de andre som har gjort alt dette som jeg har ramset opp.

Se eventet på Facebook

Les mer om Olabilløpet og meld deg på!

Les om Hovinbekken