Dileks serverer god husmannskost for en rimelig penge på Ensjø/Jordal!

 dileks (27) dileks (3)

Dileks er en lokal kafé på Ensjø/Jordal med inngang fra Rolf Hofmos gate. Den ligger 100 meter fra Ensjø T-bane stasjon og nærmeste nabo til Kiwi butikken. Dileks er en kafe med alle rettigheter når det gjelder drikke og et godt utvalg av mat. Her kan man spise både lunsj og middag eller bare stikke innom for å ta en øl. Dileks har dagens middagsrett til den lave prisen 135.- og med en øl pris på kr 68.- (for halvliteren) så er det ganske akseptabelt.

Dileks Cafe og Catering ble etablert 1992. Det blir litt for enkelt å beskrive Dileks som en lokal brun kafe, for den er så mye mer. Store lyse og enkle, men trivelige lokaler. Et godt utvalg av mat og drikke. Maten har noen innslag av tyrkiske retter, men de tradisjonelle norske rettene er i overvekt på menyen. Dagens rett når Ensjø Aktuell Informasjon var innom var torsk med baconsmør og ertepure servert med stekte poteter (se bilde). Det er flere retter å velge imellom hvis dagens rett ikke frister, så alle finner noe de liker. Skulle du velge en helt enkel rett som dagens suppe med brød, så får du den til kr 99.- Du får karbonade m/ speilegg og poteter for 129.- Sjekk ut bildene og se flere retter. OK! du får hamburger her også om du vil ha det!

Stedet driver med catering og det er mulig å leie lokalene til forskjellige arrangementer som dåp, bursdag og lignende. Så har du et arrangement på gang som trenger servering? sjekk med Dileks, så kan de kanksje fikse det for deg!

Det er mange stamkunder fra lokal miljøet på Jordal terrasse eller Kampen haveby som benytter stedet. Så er du sulten og trenger et måltid mat til en overkommelig pris, så er Dilekes på Ensjø/Jordal et godt valg.

PS! Skal du bare ha en kaffe i farten, så kan de fikse det også!

Sjekk hjemmesiden til Dileks

Les om flere spisesteder på Ensjø

dileks (7) dileks (35)

dileks (2) dileks (6)

 dileks (9) dileks (13)

Her er noen eksempler på hva som serveres som dagens!

dileks (19) dileks (16)

dileks (21) dileks (17)