Coop blir generalsponsor for barnefotballen i Vålerenga – Vålerenga fotball holder til på Valle Hovin i nabolaget til Ensjø!

vif fotball barn 2 vif fotball barn 1 

Coop Øst inngår en omfattende sponsoravtale og skal gjennom den bidra til idrettsglede hos barn og unge for 1100 aktive medlemmer i Vålerenga Fotball.

I første omgang har Coop Øst og Vålerenga Fotball inngått en fireårig generalsponsoravtale med oppstart fra årsskiftet. Avtalen omfatter barneidrettsavdelingen i VIF med totalt 1100 aktive medlemmer. – Coop er eid av våre kunder og vi er opptatt av å støtte de idrettene som engasjerer befolkningen. Målet er å inspirere og motivere til trening og fysisk aktivitet. Fotball er folkesport nummer én for store og små og vi er stolte av å være med å utvikle barne- og ungdomssatsingen i Vålerenga i årene som kommer, sier Alexander Gustavsen.

Coop er allerede en av landets største bidragsytere til barne- og breddeidretten, gjennom samvirkelagenes mange lokale sponsorat og Coop Norges store, nasjonale satsinger.

Gjennom den nye sponsoravtalen med Vålerenga Fotball vil Coops logo være å se på draktene til de unge fotballspillerne fremover. Coop vil også være med som sentral støttespiller i den nye fotballcupen «Obs sommercup» og bidra med midler til VIFs inkluderingsprosjekt «På lag med alle barn».

– Vålerenga Fotball har en lang tradisjon for å tilrettelegge for at alle barn skal få muligheten til å være med, uavhengig av økonomisk situasjon. Dette er et verdigrunnlag som også står Coops hjerte nært og vi ser frem til å bidra i alle aktiviteter som skaper idrettsglede blant barn og unge, sier Gustavsen.

Daglig leder i Vålerenga Fotball, Morten Grødahl er svært fornøyd, både med partneren og profilen i avtalen. Vålerenga Fotball har i lang tid ønsket å finne samarbeidspartnere som både hadde lyst og engasjement til å støtte deres aktiviteter på grasrota.

– Med denne avtalen med Coop Øst øker våre muligheter til å gi et bedre tilbud til alle, noe som vi i Vålerenga alltid har hatt et fokus på. Vi skal være klubben for alle!  En større del av avtalen er nemlig et økonomisk bidrag til klubbens prosjekt «På lag med alle barn», som vi nå har igangsatt i samarbeid med Redd Barna. Dette prosjektet tror vi skal bidra til at flere barn og unge skal få muligheten til å være en del av fotballfamilien i Vålerenga, uavhengig av økonomiske ressurser, sier Morten Grødahl.

Denne saken er laget med bakgrunn i en pressemelding fra Coop!