Bloggen «Ensjø Aktuell informasjon» takker for seg!

 

Ensjø Aktuell Informasjon har i forskjellige versjoner holdt på siden 4 august 2008. Det er over 13 år med saker og informasjon om det som har skjedd på Ensjø og i nabolaget. Det har vært en rivende utvikling på Ensjø i disse årene og det har blitt nærmere 2000 saker på bloggen.

Når bloggen startet opp så var det ikke så mange som skrev om lokale saker, men i løpet av denne tiden har man fått 2 lokalaviser i Oslo som innimellom avlegger Ensjø et besøk. Det har også blitt mange flere grupper og sider på sosiale medier som er flinke til å dele informasjon med de som bor på Ensjøområdet. Derfor er det ikke med tungt hjerte jeg har fattet beslutningen om å legge ned.

Bloggen trenger en større oppussing/oppgradering om den skulle ha fortsatt. Det arbeidet tar en del tid og ville også hatt en økonomisk side. Det å skrive detaljert, lokalt og med gode kilder/lenker og analyser tar mye tid/ressurser. Jeg håper imidlertid at sakene som er publisert igjennom disse årene har skapt mye glede, en del irritasjon og betydelig engasjement, men aller mest håper jeg at du som har lest bloggen har fått viktig informasjon om nabolaget som har betydd noe i hverdagen.

Jeg som skriver bloggen har kommet til et punkt hvor jeg også har sett litt på tidsbruken som brukes til bloggen og kommet frem til at tiden skal brukes annerledes. Derfor er det besluttet at bloggen Ensjø Aktuell Informasjon legges ned fra 30.november 2021.

Jeg takker alle som har fulgt med på denne reisen og som har lest sakene som er publisert. Dette gjelder uansett om du er beboer på Ensjø eller i nabolaget, om du planlegger å flytte hit eller har bodd her. Det gjelder også om du jobber i kommunen med utbyggingssaker (PBE eller EBY), eller er rådgiver, arkitekt eller utbygger/grunneier som planlegger og/eller har oppført prosjekter her.

Bloggsidene blir ikke umiddelbart fjernet, men de blir ikke oppdatert. Det er derfor mulig å kikke på sakene i bloggen en stund til. Når det er sagt, så vil ikke Facebook gruppen bli lagt ned. Den vil fortsette i en enkel og tabloid form fremover.

Tusen takk til alle som har tipset om saker, til de som har lest bloggen fast og takk til alle som bare har vært innom grunnet en enkel sak! Men nå er det slutt, takk for følget!