Asia rett hjem – spisested på Ensjø

IMG_9276 IMG_9278

Asia rett hjem er som navnet sier et sted der du kan få sushi og asiatiske retter. Stedet ligger i Gladengveien 15 på Ensjø (krysset Gladengveien/ Stålverksveien) og som siden 2013 har vært et sushi sted. Dagens driver har holdt på siden 2014. Dette er et tradisjonelt take away sted der man ringer og bestiller og 15-20 minutter senere kommer innom og henter maten.

De har veldig god mat på dette stedet og setter sin ære inn på å alltid ha friske og gode råvarer. Her er det mange sushiretter og sushi menyer å velge mellom og det er mange wokretter på menyen også. Stedet har en god del stamkunder, men også mange som bestiller via appen Just eat!

Jeg anbefaler at du sjekker ut stedet eller hvis du en dag tenker at du ikke ønsker å lage middag, så kan en tur innom Asia rett hjem stagge sulten.

Som jeg alltid sier i disse sakene om spisesteder på Ensjø, hvis du ikke bruker dem så kommer de til å forsvinne. Asia rett hjem er ett av flere sushisteder på Ensjø og nabolaget, så konkurransen om kundene er stor.

(Noen av bildene i denne saken er gjengitt med tillatelse fra Asia rett hjem!)

Her kan du sjekke ut menyen til Asia rett hjem

Les mer om spisesteder på Ensjø

 

asia rett hjem asia rett hjem 1

IMG_9277 IMG_9275