Fitnessmafia åpner 5. oktober treningssenter på Ensjø – Hva med å prøve en time med Pole Dance?

fitnessmafia 015

Ensjø aktuell informasjon skrev i juli om at Berit Holsbø og Frode Nylund skulle starte opp en treningsgym i Gladengveien 18 på Ensjø. De har jobbet hver dag siden da med å realisere senteret og nå har dagen kommet og de har åpning av treningssenteret torsdag 5. oktober. Her er det nærmere 600 kvadratmeter med lokale som har det meste av treningsutstyr for de fleste.

De har begge to en genuin interesse for trening og fysisk helse generelt. De har nesten 50 års erfaring i bransjen til sammen og har en rekke utdannelser og kurs og vise til.  De satser ALT de eier for å få til dette senteret! Du skal ikke la deg skremme av navnet Fitnessmafia Gym for det er folk som har greie på trening som nå starter opp på Ensjø!

Berit er utdannet instruktør fra SAFE Norge, har en Bachelor i vernepleie med spesialisering i fysisk aktivitet og holder for tiden på med sin Master i aktivitet og bevegelse. Hun har lang erfaring som instruktør og er kjent for sin evne til å motivere til ekstra innsats. Hun har 20 års erfaring med styrketrening og har tidligere bakgrunn fra fitness

Frode er utdannet personlig trener fra AFPT. Frode har vært genuint interessert i trening siden han selv startet å trene da han var 16 år. Han er ekstremt god på styrke teknikk, forskjellige tilnærminger til forskjellige kroppstyper og på bevegelighet generelt. Han har tidligere drevet med styrkeløft, kroppsbygging og fotball.

Ensjø aktuell informasjon var innom kvelden før man åpner dørene. Da var man i gang med den siste finpussen på lokalene og man hadde en test time i Pole dance gående. Men alt skal være klart til åpning torsdag 5 oktober. Den offisielle åpningen med pomp og prakt er først fredag 13.oktober!

Les tidligere sak om Fitnessmafia

Les på Facebook siden til Fitnessmafia

fitnessmafia 025 fitnessmafia 007

fitnessmafia 001