Fitnessmafia Gym etablerer seg på Ensjø!

Fitnessmafia 022 FMG

Berit Holsbø og Frode Nylund starter i høst opp en treningsgym i Gladengveien 18 på Ensjø. Her har de leid nærmere 600 kvadratmeter med lokale som i løpet av en måned skal bygges om til å bli et stort treningssenter.

Berit og Frode satser i et område der det finnes flere treningssenter fra før og her kan nevnes Sats Elixia på Kampen, Fresh Fitness i Ensjøveien/Gladengveien og Fitness Xpress på Hasle samt sentret som ligger i Vallhall på Valle Hovin.

Vi ønsker å være uavhengige av de store kjedene på grunnlag av at man da får en del restriksjoner vi ikke er interessert i å forholde oss til. Deriblant utvalg av utstyr, utvalg av gruppe treningstilbud, prising, etc. Vi er mer opptatt av selve treningen og miljøet på senteret. Vi håper på å skape en ny trend der medlemmene setter pris på vårt tilbud på grunn av at vi har unikt utstyr, ingen andre kan tilby per i dag.

Foruten å starte opp en gym på Ensjø driver paret nettbutikken www.fitnessmafia.no der de selger treningsklær og treningsrelaterte artikler. De selger også treningsprogram via nettsiden.

De har begge to en genuin interesse for trening og fysisk helse generelt. De har nesten 50 års erfaring i bransjen til sammen og har en rekke utdannelser og kurs og vise til.  De satser ALT de eier for å få til dette senteret!

Du skal ikke la deg skremme av navnet Fitnessmafia Gym for det er folk som har greie på trening som nå starter opp på Ensjø!

Berit er utdannet instruktør fra SAFE Norge, har en Bachelor i vernepleie med spesialisering i fysisk aktivitet og holder for tiden på med sin Master i aktivitet og bevegelse. Hun har lang erfaring som instruktør og er kjent for sin evne til å motivere til ekstra innsats. Hun har 20 års erfaring med styrketrening og har tidligere bakgrunn fra fitness

Frode er utdannet personlig trener fra AFPT. Frode har vært genuint interessert i trening siden han selv startet å trene da han var 16 år. Han er ekstremt god på styrke teknikk, forskjellige tilnærminger til forskjellige kroppstyper og på bevegelighet generelt. Han har tidligere drevet med styrkeløft, kroppsbygging og fotball.

Pris kommer til å starte på 299.- per måned og det er ingen bindingstid. De er i ferd med å henvende seg til sameier og borettslag rundt i området for å tilby gode nabolagspriser på trening. Sitter du i styret og ønsker å sjekke ut tilbudet, ta kontakt via en e-post til trening@fitnessmafia.no

Da er det bare å starte planleggingen av treningen og ta turen innom når man åpner i starten på september.

Les mer på Facebook siden til Fitnesmafia

Les mer på nettsiden til Fitnessmafia

Sjekk ut bilde eksempler på hvilket utstyr du vil finne på Senteret!

Fitnessmafia 005 Fitnessmafia 027

Fitnessmafia 014 Fitnessmafia 009

Fitnessmafia 031  berit og frode

Berit holsbø FMG