Tv-aksjonen trenger din hjelp! Vil du sitte i lokalkomiteen her på Ensjø?

tv aksjonen 2018

I fjor var det første gang man etablerte en egen komite for Ensjøområdet. Tidligere var det komiteen på Vålerenga med lokalisering til Vålerenga kirke som fulgte opp Ensjø. I 2017 ble det etablert en komite med utgangspunkt på Ensjøtunet. Dette var så bra at man vil fortsette med en komité her på Ensjø. Her kommer ditt engasjement inn! Hvis du lurer så går Tv-aksjonen i 2018 til Kirkens bymisjon.

Komiteen trenger noen frivillige bestående av en engasjert leder og 5-6 aktive medlemmer. Oppgavene er å hjelpe til med å sikre at Tv-aksjonen gjennomføres lokalt på Ensjø! Les mer ved å klikke på lenken under denne saken!

De tre viktigste oppgavene er:

1) Verving av bøssebærere. Dette gjøres hovedsakelig ved å kontakte tidligere bøssebærere på Ensjø her finnes det lister fra de siste 3 tre år. Ellers er det kreativiteten som setter grenser, og man kan ha stand, Facebook-side, jobbe med lokalmedia og andre tiltak for å verve.

Størrelsen på Ensjøområdet er at man har 32 roder. Komitéen skal jobbe for å skaffe  32 +6 = 38 bøssebærere.

2) Bemanne basen på aksjonsdagen. Selv om komitéen ikke trenger være større enn 3-4 personer, kan det være lurt å invitere med et par personer til på aksjonsdagen. Oppgaver: ta imot bøssebærerne, registrere dem, ta imot bøssene når de er tilbake, og kvittere dem som levert. Bonus: servering av vafler, kaffe e.l., Bøssetiden er 16-18. Oppmøte for bøssebærere 15:30 el 15:45. Etter innlevering av bøsser, hentes disse av sjåfører fra TV-aksjonen.

3) Materiell.  Tv-aksjonen leverer ut profileringsmateriell på møte 10. eller 11. september (valgfri dato, minst én fra komitéen deltar), og bøssemateriell 8. eller 9. oktober.

Så hvem ser man etter? Det finnes flere roller du kan ha i en bydelskomité, så alt dette trenger ikke gjelde for akkurat deg. Men, Tv-aksjonen ser etter deg/dere som: liker å organisere og planlegge sammen med andre, gjerne ringer tidligere bøssebærere for å inspirere til dyst igjen denne høsten. Er positiv og imøtekommende og motivert til å gi bøssebærerne en hyggelig opplevelse på aksjonsdagen, ikke er redd for å logge inn og bli kjent med vårt enkle datasystem for organisering og kommunikasjon med bøssebærere. Deg som vil gjøre noe meningsfullt og inspirere andre i ditt nærområde!

Har du lyst til å gjøre en innsats som komiteleder eller medlem, så skal man kontakte TV-aksjonen v/Borgar Emanuelsen Bohlin som er Byaksjonskoordinator i Oslo på e-post borgar@tvaksjonen.no

Eller du kan gå inn på lenken under og fylle ut skjema.

Les mer om denne oppgaven her

Følg tv-aksjonen i Oslo på Facebook