Skanska la ut nytt salgstrinn med 70 leiligheter på Ensjø – solgte 6 leiligheter første 3 dager!

oversiktsbilde_modell_2000 ensjø torg trinn 4

Som Ensjø aktuell informasjon har skrevet om tidligere så la Skanska ut et nytt salgstrinn i boligprosjektet Ensjø Torg på Ensjø 17 januar. Dette gjorde de selv om boligsalget går litt «trått» om dagen. Trinn 4 (hus M og N) består av 70 boliger fordelt på to bygninger på henholdsvis 6- og 8 etasjer. Her skal det bygges boliger mellom 2-roms på 41 kvm til 4-roms på 110 kvm.

Fra salgsstart onsdag 17. januar til søndag 21.januar har man solgt 6 leiligheter noe som tilsvarer rett i underkant av 9 prosent. Det betyr nok at det fortsatt er litt «trått» boligmarked. Det er solgt 4 toroms leiligheter, 1 treroms og 1 fireroms leilighet. Det var ny visning på søndag 21. januar, men det kan se ut som at det da ikke ble solgt noen leiligheter i prosjektet for tirsdag morgen er det fortsatt 6 solgte.

Sammenligner vi litt med Selvaag bolig som i prosjektet Hovinenga la ut salgstrinn D i oktober, så hadde de solgt 11 leiligheter fra oktober til 1. januar og de har solgt 1 leilighet i det trinnet i januar. Så der går det også litt tregt med salgene.

Det er farlig å antyde noe om boligmarkedet basert på disse tallene, men det ser ut til at boligkjøperne fortsatt sitter litt på gjerdet og er avventende til å kjøpe nybolig.

Les tidligere sak om dette prosjektet