Har du hørt om nabobakeriet på Ensjø? – Ikke jeg heller, så jeg tok turen innom!

nabobakeriet (2) nabobakeriet (8)

Nabobakeriet er et lite bakeri/serveringsted som holder til ved siden av Hy sushi og Marienfryd kafe og grill. Alle tre stedene ligger i høyblokka på Marienfryd rett ved Tiedemannsparken.

Dette er et av flere eksempler på at noen tør å starte opp noe lite og lokalt som skal dekke en nisje av behov og etterspørsel. Her selges det brød, kaffe, te. Du får påsmurte rundstykker og sandwicher!  Du kan ta det med ut i parken eller hjem for å spise eller du kan slå deg ned på et av de 5 bordene som er inne eller utenfor.

Vi kommer nok til å se flere slike steder i fremtiden. Steder som lager ting lokalt som smører og tilbedrer sandwichen mens du ser på. En retning som er i motsatt retning av sentraliseringen og shoppingsenter tenkingen, litt tilbake da det fantes mange lokale småbutikker som holdt samfunnet i gang. Tiden før alle kjedene med stordrifts fordeler.

Åpningstidene til Nabobakeriet er fra kl. 1000 til kl.1800 alle dager, unntatt tirsdag da er det stengt.

Som Ensjø aktuell informasjon alltid sier om slike lokale steder, bruk dem eller så forsvinner de igjen. Nå i varmen kan det være en god ide og stikke innom og ta seg en iskald yoghurt is!

Sjekk ut Facebook siden til Nabobakeriet

Se oversikt på andre spisesteder på Ensjø

nabobakeriet b nabobakeriet c

nabobakeriet (10) nabobakeriet (12)

nabobakeriet (14) nabobakeriet (18)

nabobakeriet (6) nabobakeriet a