Fra bilby til boligby er ikke det samme som at alle bilforretningene forsvinner fra Ensjø!

Onsdag 19. september åpner Ensjø sin nyeste bilforretning i Ensjøveien 17. Det er KIA motor Norge som åpner Europas største KIA forhandler.

Det er Bertel og Steen som står bak forhandleren og det er også de samme som stod bak Mercedes forhandleren som holdt til i bygget tidligere. Lokalene i Ensjøveien 17 har stått tomme i mer enn ett år etter at Mercedes flyttet ut i juni 2011.

I mai skrev Ensjø aktuell informasjon om ryktene som antydet at Bertel og Steen skulle inn med en ny forhandler for bilmerket KIA.

I juni skrev selskapet i utlysningsteksten for en ny salgssjef for KIA virksomheten følgende om driften av KIA på Ensjø. Etableringen vil foregå i nært samarbeide med vår eksisterende Kia forhandler på Lørenskog. Virksomheten er organisert i datterselskapet Bertel O. Steen Bilventure AS. Fra starten vil organisasjonen bli bemannet med et lite antall nøkkelpersoner som vil få en unik mulighet til å jobbe på tvers av alle bedriftens funksjoner, og på den måten være med på å forme sin egen fremtidige arbeidsplass.

Ifølge saken i Hegnar online, så ser man lyst på salgstallene for KIA i Norge og det kan se ut som om avdelingen på Ensjø kan får gode salgstall i fremtiden.

Selv om Ensjø i løpet av noen år skal forvandles fra bilby til boligby, så vil nok noen bilforretninger fortsatt ha sitt tilhold i området.

Les mer om dette her

Les tidligere sak på Ensjø aktuell informasjon

Trenger du ny bil og er nysgjerrig på hva KIA kan tilby, da finner du hjemmesiden her