Ensjø forandrer seg – se 10 års forandring fra juni 2007 til juni 2017

ensjø 2007 bilde  ensjø bilde 002

Ensjø er i forandring og jeg som skriver Ensjø aktuell informasjon har tatt bilder og laget noen videoer opp i gjennom årene. Her skal du få se en video fra juni 2007 og en som er tatt opp i juni 2017. Bildene over viser samme tidsrom.

I den første videoen fra 2007 er det lite som viser byggeaktivitet bortsett fra om man følger godt med så kan man se heisekraner som er plassert på Normannsløkka i Ensjøveien 6 og Tiedemannsjordet i Hovinveien og at man da er i gang og bygger på disse bolig prosjektene.

I videoen fra 2017 så kan man se at Rolf Hofmoes borettslag i Ensjøveien 25 er bygget, Næringsbygget i Gladengveien 2 der Rema 1000 holder til er kommet opp. Obos sine blokker langs Gladengveien er kommet opp. Hagekvartalet i Tiedemannsbyen ferdig og Petersborgkvartalet er der. Hele Marienfryd er på plass.

Når det gjelder prosjekter under utvikling kan man se på heisekranene at arbeidet med Ensjø Torg (Ensjø T-banestasjon) har startet, man ser byggingen av Utsiktskvartalet og Tiedemannsfabrikken er i gang.

Det er interessant å se hvordan et sted forandrer seg i løpet av 10 år.

Hvis du sjekker ut Youtube så kan du finne flere av videoene jeg har lagt ut om Ensjø og ting som skjer eller har skjedd her!

Les tidligere sak om videoer fra Ensjø

 

Bildevideo fra juni 2007

 

Video fra juni 2017