Byvandring på Ensjø med tema «Fra bilby til boligby» 30.mai 2017

 Bro ved ensjø tbane

Er du opptatt av historien eller lever du bare i nåtiden. Selv i en stresset hverdag med alt det innebærer kan det være fint å finne på ting som ser litt tilbake på hvordan stedet der du bor har forandret seg, og hvordan det utvikler seg fremover. Nå har du mulighet få å få litt påfyll på dette. Bymuseet arrangerer nemlig byvandring på Ensjø.

Stiftelsen Oslo Museum ble etablert i 2006 som en sammenslutning av Bymuseet, Teatermuseet og Interkulturelt Museum, og er et kulturhistorisk museum for temaer som Oslos historie, teaterhistorie og kulturelt mangfold i Norge. Arbeidermuseet ble opprettet i 2013 som en del av Oslo Museum.

Oslo Museum skal være en attraktiv og relevant møteplass i den mangfoldige storbyen Oslo. Museet tilbyr blant annet utstillinger, familiearrangementer, debatter, foredrag og byvandringer. Byvandringer er en unik mulighet til å bli bedre kjent med Oslos mangfoldige fortid og nåtid Vandringene er gratis.

På tirsdag 30. mai kl. 18 blir det byvandring med tema: Fra bilby til boligby I full fart gjennom Ensjø og omegn Ved arkitekturhistorier Anne-Kristine Kronborg. Oppmøtested er på broen ved Ensjø T-banestasjon. Sett av dato og tid allerede nå!

Er du interessert i andre byvandringer så kan du i en link under denne saken finne vår programmet for byvandringer. Hvis du er opptatt av Ensjø før og nå så er det en link til saker om dette også!

Les mer på nettsiden til Oslo bymuseum

Les hele vår programmet for byvandringer

Les saker om Ensjø i forandring på bloggen Ensjø aktuell informasjon under «Ensjø før og nå»