Boligprosjektet Tiedemannsfabrikken på Ensjø solgte 71 prosent av boligene i salgstrinn 1, første salgsdag!

Tiedemannsfabrikken 004  Tiedemannsfabrikken 005

På lørdag og søndag var det de første visningene på tomta når Selvaag bolig la ut de første 62 boligene (oppgang B og C) i første salgsstrinn i boligprosjektet Tiedemannsfabrikken. Da var det mange folk innom og kikket på visningsbrakka på tomta. Det var mulig å smake på litt grillmat (fra Gunnar Ruud på Kampen) og brus.

Tirsdag var det salgsdag og 44 av 62 boliger ble solgt. Det er 71 prosent av boligene. Min kontakt med representanter fra Selvaag bolig på lørdag antydet en forventning om salg på opp mot 30 boliger (50 prosent) så et salgstall på 44 overgår disse forventningene, så det serveres nok kake på jobben hos Selvaag bolig i dag!.

Dette boligprosjektet består av totalt 158 boliger og om kort tid vil oppgang A legges ut deretter følger i rask rekke følge oppgang, D og E.

For de som er veldig interesserte og har en slump med penger så er det 2 meget spesielle objekter i oppgang A. To toppleiligheter på over 90 kvadratmeter med tilhørende ca 100 kvadratmeter privat takterrasse.  Det vil også i oppgang E komme flere store leiligheter på over 90 kvadrat med 11 kvadratmeter balkong med utsikt til Tiedmannsparken.

Det er grunn til å tro at Selvaag nå sitter å regner på nye priser på boligene. Med 71 prosent solgte i første trinn så er etterspørselen dokumentert og da vil nok prisene på de gjenværende leilighetene justeres opp i tråd med etterspørselen.

Selvaag bolig samarbeider med Ferd om boligene på felt E og F i Tiedemannsbyen. Feltet som nå er til salgs er felt F og har fåttr navnet Tiedemannsfabrikken.  Det er grunn til å tro at hvis salget fortsetter i denne takten, så vil nok nabofeltet (Felt E) også snart bli klargjort for salg.

Se prosjektets hjemmeside

Se tidligere sak på Ensjø Aktuell informasjon om prosjektet

Tiedemannsfabrikken 007  Tiedemannsfabrikken Felt F sett fra Turvei D2