Boligprosjektet Hovinbekken 3 med 75 leiligheter kommer snart for salg på Ensjø

Grenseveien 61 013  Grenseveien 61 riving 004

Grenseveien 61 blir denne uka jevnet med jorden slik at JM kan starte arbeidet med å bygge boligprosjektet Hovinbekken 3. Bygget blir oppført med 7 etasjer i krysset Gladengveien/Grenseveien og 5 1/2 etasjer ut mot Grenseveien. Opprinnelig var det OBOS som eide dette bygget, men de solgte det til Ragde eiendom for 19 millioner i år 2000. Ragde eiendom solgte videre til JM i 2011 for 33 millioner kroner.

JM har mandag i denne uken satt opp skilt på tomta og lagt ut på nettsidene sine informasjon om prosjektet.

Hovinbekken III består av 75 leiligheter, 3- og 4-roms med smarte planløsninger og flere store 5-roms med egen utleie del. De sier også at de største leilighetene er ideelle generasjonsboliger. Det er mulig å kjøpe garasjeplass i kjelleren, med heis direkte opp til alle etasjer.

De skriver videre at leilighetene leveres med store balkonger eller terrasser. Det er gjennomgående god standard med hvitevarer inkludert. Det er bygget en barnehage på Hovinbekken 1 og barnehagens lekeområde er åpen for sameiet etter stengetid. Det er i tillegg grøntområder med bekkedrag. Det er en park som strekker seg fra Valle Hovin og ned til Kampen.

Det man behendig glemmer å nevne er at leilighetene ligger inntil Grenseveien som er områdets mest trafikkerte vei og har mye støy og høy trafikktetthet.

Det kan tas med at dette er det tredje prosjektet JM bygger etter å ha kjøpt eiendommer for Total 120 millioner kroner langs Grenseveien. Hovinbekken 1 er ferdig bygd utsolgt og innflyttet, Hovinbekken 2 ligger ute for salg og det er 14 ledige leiligheter av totalt 74 leiligheter. De gamle bygningene er revet og graving på tomta har startet i dette prosjektet.

Hovinbekken 3 får salgsstart etter påske 2015

Se hjemmesiden til prosjektet

Les tidligere sak om Grenseveien 61

Grenseveien 61 riving 008
Blogglistenhits