Prisrekord! Leilighet til 15,8 millioner kroner solgt på Ensjø

ensjø torg

Da er det satt ny prisrekord for ny leilighet på Ensjø. Skanska har i prosjektet Ensjø Torg solgt en toppleilighet i 16 etasje for ufattelige 15,8 millioner kroner. Leiligheten er en 4 roms som har p-rom på 146,8 kvadratmeter. Den har takterrasse på 73,6 kvadratmeter. Garasjeplass er selvsagt inkludert i prisen.  Dette gir en kvadratmeter pris på kr 107.500.-. Dette er en av to toppleiligheter som er relativ like (Den andre er ikke lagt ut for salg enda): Det som gjør disse leilighetene så spesielle er den store takterrassen med en flott utsikt over Oslo.

Det skal sies at Skanska har måtte redusere prisen med kr 400.000.- fra utgangspunktet på 16,2 millioner kroner. Det var åpenbart en god strategi for nå er leiligheten solgt og det til en pris ingen leiligheter tidligere er solgt for på Ensjø. Kjøperen må smøre seg med betydelig tålmodighet for leiligheten skal ikke være klar til innflytting før om 2 år (vinter 2019)

Skanska har 3 trinn i salg på Ensjø torg prosjektet. Den omtalte leiligheten ligger i høyhuset (trinn 2) ellers så er det fortsatt 42 ledige leiligheter i de 3 trinnene. En av disse 42 er naboleiligheten til den som nå er solgt for rekordpris.

Se nettsiden til Ensjø Torg

Les tidligere sak om denne leiligheten

ensjø torg - Copy