Nytt treningssenter åpner på Valle Hovin/Helsfyr i nabolaget til Ensjø

Fitnessxpress valle hovin (40) Fitnessxpress valle hovin (22)

FitnessXpress (Vål’enga) åpner nytt toppmoderne treningssenter i Intility Arena, hjemmebanen til ViF. Treningssenteret ligger sammen med andre næringslokaler i sokkeletasjen i stadionanlegget. Ensjø aktuell informasjon har blant annet tidligere skrevet om Puben Øst som ligger vegg i vegg med FitnessXpress. Fredag ettermiddag fikk Ensjø aktuell informasjon mulighet til å ta en liten titt på lokalene. Grunnlegger av familie bedriften FitnessXpress Hasse Hoftvedt og dagligleder av FitnessXpress (Vål’enga) Pernille, hadde en omvisning i lokalene.

På Mandag 15.januar åpner FitnessXpress 1000 kvadratmeter med senter her. Dagligleder Pernille opplyser at de har et stort utvalg av treningsapparater, frivekter (racks og manualer), kettlebells, cabelcross, «bur» og alt som trengs for en total treningsøkt. De har også det siste innen Cardioutstyr, med høyteknologiske muligheter som Preva fra Precor.

Hasse Hoftvedt kunne opplyse om at visjonen er å behandle ansatte og kunder som om det var hans egen bestemor, og ta vare på våre sentre som om de var slott. FX har ikke som målsetning å vokse for å etablere seg overalt. Vi har fokusert på Oslo-området og primært innenfor Ring3. Vårt fokus er at de som velger oss som sitt treningssenter skal få maks ut av medlemskapet.

FitnessXpress har 3 treningssentere i Oslo fra tidligere og det nærmeste ligger på Hasle torg. FitnessXpress (Vål’enga) blir dermed det fjerde senteret, men dette senteret er det første og eneste i Oslo til å presentere MILON, som er et treningskonsept som garanterer resultat, krever liten innsats (kun 17,5 min) og passer alle de som gruer seg til å komme i gang med treningen. Et system som sikrer alt vedr innstillinger og utførelse.

Senteret har inngått avtale som gullsponsor av VIF og alle eliteseriespillerne til VIF skal trene på Senteret.

Det er flere treningssentre på Ensjø området og dette er det andre nye senteret på 4 måneder. For ikke lenge siden etablerte Fitnessmafia gym seg i Gladengveien og av andre senter har vi Fresh Fitness Ensjø, Sats kampen og FitnessXpress Hasle.

Så har du planer om å starte å trene så er det mange muligheter på Ensjø området og på FitnessXpress (Vål’enga) så står Pernille i døra og ønsker velkommen!

 

Les mer om FitnessXpress (Vål’enga)

Les om Fitnessmafia gym

Fitnessxpress valle hovin (38) Fitnessxpress valle hovin (18)

Fitnessxpress valle hovin (6) Fitnessxpress valle hovin (11)

Fitnessxpress valle hovin (15)Fitnessxpress valle hovin (53)

Fitnessxpress valle hovin (55)