Narvesen kiosken på Ensjø T-banestasjon er lagt ned!

Narvesen ensjø (2) Narvesen-på-Ensjø 2016

Mange brukere av Ensjø T-banestasjon har kanskje den siste uken lagt merke til at Narvesenkiosken mellom T-banestasjonen og Ensjøveien er stengt.  De som har kikket litt nærmere har sett at inventaret ble demontert. Årsaken til at den er stengt er at man bare hadde en midlertidig tillatelse å benytte eiendommen til Kiosk!

For de som husker noen år tilbake, før Ensjø T-banestasjon ble oppgradert og ombygd, så lå Narvesenkiosken på andre siden av perrongen oppe ved Rolf Hofmos gate. Den lå i det som opprinnelig var stasjonsbygningen til Ensjø T-banestasjon. Denne ble revet i 2012.

Når Kiosken ble revet ble Narvesen Kiosken i mai 2012 flyttet til nåværende posisjon. Da fikk man en midlertidig tillatelse på 3 år. I 2015 måtte man søke om ny tillatelse og da fikk man bare en ny midlertidig tillatelse som varte fram til 31.desember 2017. Så nå er det slutt!

Det skal skje mange ting på området der kiosken ligger, noe som er hovedårsaken til at kiosken legges ned. Brua over t-banesporene skal rives og bygges opp i ny versjon og senere skal Ensjø Torg etableres med vannspeil og torgareal. Da må alle «gamle» ting på dette område fjernes også kiosken.

Så til dere som kjøpte is, brus, pølser, månedskort, lotto eller tipping hos Narvesen på Ensjø, så er det dessverre slutt og du må finne et annet sted å handle.

 

Les tillatelsen fra 2015 som skisserer at man bare kan drive kiosk fram til utgangen av 2017

Les om den nye brua over t-bane sporene på Ensjø

Les tidligere sak om at Narvesen skal flytte!

Les tidligere sak om at Narvesen har flyttet!

 

Narvesen på Ensjø 2012 a Narvesen på Ensjø (1) 

Narvesen på Ensjø 2012