Loppemarked på Vålerenga skole i oktober – I nabolaget til Ensjø

loppemarked på vålerenga skole loppemarked vålerenga

For femte gang arrangeres det loppemarked på Vålerenga Skole, til inntekt for Vålerenga Skoles Musikkorps. Korpset har omtrent 60 barn fra Vålerenga og Brynseng skole som medlemmer, og inntektene fra loppemarkedet brukes blant annet til instrumenter og uniformer.

På loppemarkedet kan du finne klær, sko, leker, sport- og fritidsutstyr, finlopper, elektronikk, nips, kjøkkenartikler, møbler, musikk, filmer, bøker og mye mer.

Loppemarked skjer på lørdag 13. oktober 10:00-16:00 og søndag 14. oktober 11:00-16:00. Det blir auksjon på lørdag klokka 13:00

Har du lopper som du ønsker å gi bort så er dette er en god anledning til å rydde i skap og boder, og donere det man ikke lenger trenger til en god sak. Korpset tar imot det meste som kan selges videre. Husk at ting og tang dom doneres må holde en kvalitet som gjør at noen andre vil kjøpe tingene.

Vil du levere inn lopper, så kan dette gjøres:
Torsdag 11. oktober ved Kiwi i Kværnerbyen, fra 17:00-18:00
Fredag 12. oktober i skolegården på Vålerenga skole.
Henting av lopper kan gjøres etter avtale, telefon 94 09 74 26 eller mail Lopper@vaalerengaskolesmusikkorps.no

På loppemarkedet 13. og 14. oktober blir det også servering av hjemmebakte kaker og boller, nystekte vafler, varme pølser, popcorn og sukkerspinn. Vålerenga skoles Musikkorps ønsker alle velkommen til loppemarked i oktober!

SÅ har du noe du ikke trenger, men tror noen andre kan ha bruk for? La Vålerenga skoles musikkorps gjøre jobben med å skifte eiere på tingene!

Sjekk nettsiden om loppemarkedet

Sjekk Facebook siden om loppemarkedet