TV-aksjonen 2018 trenger deg som bøssebærer på Ensjø!

IMG_5979

Bli med på årets største og viktigste dugnad! Ensjø aktuell informasjon har tidligere skrevet om at man skulle opprette en egen innsamlingskomite på Ensjø. Nå er denne komiteen på plass og jeg har truffet to av medlemmene Karoline og Veslemøy. Vi tok en prat på Ensjøtunet der komiteen på innsamlingsdagen 21. oktober vil holde hus.

Komiteens jobb er å sikre at det er nok bøssebærere til de 32 rodene som Ensjø er delt opp i, samt at man har noen personer i reserve i tilfelle sykdom. Derfor trenger man 40 bøssebærere på Ensjø. Kanskje er du en av dem?

Komiteen kommer til å ha ansvaret på Ensjøtunet og da skal man ta imot deg som kommer for å være bøssebærer, registrere deg og gi deg en innsamlingsbøsse og selvsagt ta imot bøssen når du er tilbake. Som takk for god innsats så blir det servering av vafler, kaffe e.l.

For deg som tenker på å bli bøssebærer så tar en rode max 2 timer og selve bøssetiden er mellom 16-18 Søndag 21. oktober. Oppmøte for bøssebærere blir 15:30 for utdeling av kart og informasjon. Så har du lyst til å gå en av de viktigste og triveligste søndagsturene i året, så kan du komme alene eller ta med deg mannen, samboeren, kona, barnet eller barnebarnet og ta en tur med bøsse på Søndag 21.oktober.

De aller fleste folkene du møter har pengene klare og gleder seg til å bli med på denne årlige dugnaden. Som i år går til Kirkens bymisjon!

Karoline og Veslemøy sammen med resten av komiteen på Ensjø anbefaler å registrere seg som bøssebærer på nettsiden www.Blimed.no og markere Ensjø som hentested for bøssen.

Bli med da vel!

 

Her er lenken til å registre seg som bøssebærer!

Les tidligere sak om Tv-aksjonen 2018