Hurra! – Da er det kjørt opp skispor på Vallefeltet ved Valle Hovin og Ensjø!

Skispor på Valle feltet (6) Skispor på Valle feltet (2)

På søndag skrev Ensjø aktuell Informasjon om det strålende været og de manglende skisporene på Vallefeltet. Noen har åpenbart tatt affære og fikset dette raskt, for i løpet av mandag har det blitt kjørt opp skispor på området.

Mandag kveld traff jeg på Lars som rett over kl 2000 i 4 kuldegrader var ute og tok noen runder på den omlag en kilometer lange skirunden på Vallefeltet. Han var strålende fornøyd, med at det nå var blitt skispor i nabolaget!

Jeg sier at dette var utmerket og rask respons av kommunen og etaten som har ansvaret får å fikse dette. Om det er resultatet av at Venstrepolitikker Anita Wold fanget opp saken på Ensjø Aktuell Informasjon sine Facebook sider og skrev «Takk for oppdatering. Jeg har bedt Oppvekst-, miljø- og kulturkomiteen i bydel Grünerløkka sende en henvendelse til byråden for miljø og samferdsel om hvorfor løypene ikke er kjørt opp. Hilsen lokalpolitiker fra Grünerløkka Venstre.»

eller om det har vært noen andre folk som har fikset og ordnet, det vites ikke, men uansett takk til de som har bidratt. Da kan alle som har lyst, både store og små finne fram skiene og gjøre seg klare for noen runder i skiløypa på Valle feltet for nå er det skispor der!

Les tidligere sak om dette

 

Skispor på Valle feltet (4) Skispor på Valle feltet (10)

Skispor på Valle feltet (14)