Uvedkommende har vært inne på Kampen Barnebondegård og stjålet en GÅS, i nabolaget til Ensjø!

købb 008  købb 020

Det har vært uvedkommende inne på Kampen barnebondegård. Ikke bare har de vært inne på bondegården, de har tatt med seg en gås og de har plukket all ripsen av buskene i skolehaven. Flere jordbærplanter var også plukket rene. Dette er ting som benyttes av brukerne i opplæring og til undervisningsformål. Gården har nå bare en gås som føler seg litt ensom!

Nå ber Kampen barnebondegård om nabolagets hjelp til å holde litt oppsikt med hva som skjer inne på gården om kvelden og natta. Hvis man ser mistenkelig aktivitet så skal man varsle om dette via Facebook siden til gården. (se lenke under i denne saken). Det er ikke mulig at andre enn mennesker kan fjerne et bærnett og plukke tomme 5 ripsbusker og det var ikke tegn til at gåsa er tatt av rovdyr, så det mest nærliggende er å tenke på menneskelig aktivitet.

Gården er avlåst og stengt om kvelden og natta så personer som observeres innenfor gjerdene oppholder seg der ulovlig. For å komme inn så må man klatre over gjerdene. Når dette i tillegg kombineres med hærverk eller vandalisme, så er det meget uheldig for gården og de som besøker den.

Til alle beboere på Kampen, Vålerenga og Ensjø som går tur eller bor i nærheten av gården, så er meldingen å holde øynene åpne og varsle om uønsket aktivitet inne på gården om kvelden eller nettene.

PS! Ensjø aktuell informasjon ser at gjerdet ut mot Skedsmogata kunne vært høyere og anbefaler mine lesere som kjenner noen i gjerde bransjen om å sjekke ut muligheten for å sponse 20 meter gjerde i 2,5 meters høyde.

 

Se Facebook siden til Kampen økologiske  barnebondegård

Se nettsiden til Kampen Økologiske barnebondegård

købb 018 købb 012

købb 009 købb 025

købb 015 købb 029

købb 019 købb 034